perjantai 18. heinäkuuta 2014

Kalajoki 2014

Edelleen jatkuu LOMA LOMA LOMA asiat :D

Vaasan reissun jälkeen suunnattiin Kalajoelle.
Ensimmäisenä pysäkkinä oli Mamma Leone. Parempaa pannupizzaa Suomesta tuskin saa. Viime käynnistä on yli 10v ja pizza oli jopa parempaa kuin olin muistellutkaan. Ei voi muuta sanoa kuin että N.A.M ! Jos nurkilla pyöritte niin menkää ihmeessä käymään!!!

Top Campingistä olimme varanneet mökit. Ihan perustason 4hlön mökit jääkaapilla. Mökki oli siisti, peitot, tyynyt ja patjat puhtaita ja uuden oloisia. Suosittelen :) Huoltorakennuksia alueella oli kaksi. Se tietty leirintäalueen vessan haju vessassa ja hiekkaa lattioilla (ei varmaan ihme :D ) mutta muuten siisti.


Ensimmäisenä iltana käytiin "yöuinnilla" pikku-apinoiden kanssa
Säätiedotusta seurattiin tarkasti. Ensimmäisen päivän iltana vyöryi yli kunnon ukkonen. Kesti onneksi vain muutaman tunnin ja selkeni. Toiseksi päiväksi oli luvattu iltapäiväksi/illaksi samanlaista ukkoskuuroa. Jukuparkkiin oli tarkoitus mennä joten se oli heti toisen päivän aamun juttuja.


Jukupark oli noille isommille ihan loistava paikka. Aatunen ei oikein viihtynyt. Liekö matkaväsymystä ilmassa vai mikä kun ei uiminen kiinnostanut.

Meriluontokeskus oli viimeisen päivän käyntikohde. Sopivaa sadepäivän toimintaa :) Paljon tietoa kalastuskulttuurista ja alueen luonnosta. Itse pidin todella mielenkiintoisena, lapset eivät jaksaneet keskittyä kovinkaan siihen informatiiviseen puoleen :D ylläripylläri :D mutta viihtyivat kuitenkin.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti