keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

...mannapuuroa ja mansikkaa, juuri oikeenlaista kemiaa...

Toisen kesälomaviikon toisen päivän aamuna hraM ilmoitti, että nyt kamat kasaan ja lähdetään poimimaan mansikoita. Mikäpäs siinä. Koko poppoolle vesipullot mukaan, lippikset päähän ja menoksi!
Koivulan mansikkatilalla käytiin mansikat poimimassa ja oli muuten HYVIÄ! Koivulan mansikkatilalle löydät näin.



Mansikat maistui juurikin niin ihanalle kuin näyttävätkin ^.^

Kun mansikat oli poimittu lähdettiin kotia kohti. Matkalla hraM päätti että tehdään pieni mutka ja käydään kurkkaamassa Hartikan kirkkoniemen laavu. Noh, kurkkaamassa käytiin ja päätettiin viedä mansikat kotiin, hakea makkarat, koirat, uikkarit ja virvelit mukaan ja palata takaisin viettämään iltapäivää ja iltaa laavulle.
Tie vie Hartikan kirkkomaan ohi. Laukaan ensimmäisen kirkon portit. 1500-luvun alusta. Tai kirkko rakennettiin silloin. Porteista ei hajuakaan :D 

Hyvin maistui pihvit, maissit, makkarat ja mehu.

<3
Kirkkoniemen laavulta löytyy siis kaksi tulisijaa, laavu, valmiit polttopuut, uimaranta (kivinen pohja) ja kauniit maisemat. Autolla ei perille asti pääse, mutta lyhyt taaperrus onnistuu kaiken ikäisiltä. Polku on leveä ja hyväkuntoinen eikä kantoja/kiviä/juurakkoja juurikaan ole. Eksymisen mahdollisuuttakaan ei ole koska polku vie ainoastaan laavulle :)
Kalasaalis jäi "hieman" laihaksi : kaksi simpukkaa >.< Hyvä meidän joukkue!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti