lauantai 16. toukokuuta 2015

Kuulaa ja grillailua

Aamun treenit tehtiin kuulalla metsässä. Aivan parasta!

Viikonloppu potkastiin käyntiin makkararetkellä Laukaan kirkkoniemeen. Aivan ihana paikka.







Olin liikenteessä Apinoiden kanssa koirat jäi kotiin. MrTassunen on Motoparkissa omissa harrastuksissaan. Tekee hyvää viettää aikaa vähän erikseen. Itseasiassa koko kesä tässä on menossa aikalailla erillään. MrTassusella omat harrastuksensa ja menonsa, mulla omani.
Parisuhde on siinä tilanteessa että....sitä ei ole. Katsellaan syksymmällä uudelleen mitä tässä tapahtuu. Ero on viimeinen asia mitä kumpikaan toivoi mutta joskus vaan menee asiat niin solmuun että tarvitaan hengähdystauko ja se on nyt.

Kun tämä mun naaman eteen leväytettiin, oli kuin joku olis lyöny pesäpallomailalla ilmat pihalle. Tiesin että tässä on paljon hommaa. Lapsia (omia ja MrTassusen ei kuitenkaan meidän yhteisiä), koiria (jotka yhdessä hommattiin) jne mutta kaiken piti kuitenkin olla hyvin. Oltiinhan me menossa naimisiin ja tämä oli MrTassusen liikkeelle laittama ajatus. Kosi, ehdotti päivämäärää häille ja ideoi hommaa eteenpäin. Tyynen pinnan alla kuitenkin myrskysi. MrTassusella ei ollut hyvä olla, liikaa härdelliä. (Täysin ymmärrettävää)
Vaikka kuinka se sattui ei auta. Yhdessä tässä hengähdetään ja annetaan ajan hoitaa.
Pelottaa tulevaisuus... mitä se tuo...
Kaikki oli selvää kuinka elämä menee, mitkä on ne tavoitteet ja haaveet mitä kohti edetään. Yhdessä. Nyt edessä on pelkkää tyhjää ja se pelottaa.

Mutta ei auta jäädä surkuttelemaan asiaa eikä masistella.
LIFE THROWS YOU A CURVEBALL ONCE IN A WHILE, YOU JUST HAVE TO DEAL.
Kyllä tämäkin asia vielä hyväksi kääntyy, ihan varmasti.

Hyvää viikonloppua muruset! Pitäkäähän toisistanne huolta ja muistakaa kertoa rakkaillenne että välitätte <3

LittleMsTassunen




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti