lauantai 9. toukokuuta 2015

Unelmista totta- Hyvinvointi risteily

Torstaina lähdettiin Apinoiden kanssa ajamaan Vaasaan. Apinat jäi mun äidille ja Olli-Papalle hoitoon (Kiitos taas <3 Love u) ja itse nappasin lapsuuden ystäväni mukaan ja lähdettiin Risteilemään.
Käytiin siis Unolemista totta- Hyvinvointi risteilyllä (klick).
Risteilyn takana oli Fitfarmin tiimi ja laiva oli oli Viikkarin Grace.
Risteilyllä oli luentoja treenaamisesta, motivaatiosta, ravinnosta, vääristä uskomuksista edellä mainittuja kohtaan sekä mentaalivalmennuksesta. Myös hyvin pienet "minimessut" oli sinne järjestetty jossa esillä oli Body Actionin treenivaatteita (klick) ja superfoodeja.
Pieni muotinäytöskin oli järjestetty ja voi pojat kyllä rupes syyhyämään shoppailu-hermo. Oli aivan mielettömän mageita kuoseja ja malleja. Hyvästi tylsät perus jumppakamat ja hellou leopardi kuosi ja värit <3


Laiva oli tosissaan Viikkarin Grace. Todella siisti ja moderni sisustus ja hommat pelitti hyvin. Suosittelen. Lasten kanssa matkustaville ihan mielettömän hyvä. Löytyi pallomerta ja muita lasten juttuja ja teineillekkin löytyi oma tila jossa xBoxit, pleikkarit sun muut.
Laivalla olis ollu myös "spa" osio mutta sinne ei koskaan keritty :( Ehkäpäs seuraavalla kerralla sitten ;)


Torstai-iltana ohjelmassa oli Kissin Show jossa haastoi Jutan punnerus kisaan jota Bull tuomaroi. Yleensä en niin perusta tälläsistä pakko hauskuutus jutuista mutta ehkäpä se koko laivan fiilis tarttui ja tulipas siinä itsekkin pyrskähdettyä muutaman kerran nauruun :D Kuvien laatu on mitä on kun ei ihan lavan reunassa oltu.

Kissin jälkeen heitettiin viihteelle ja muutama drinksu huiviin. Tanssilattialla kellohame heilahti ja tennarit sai kyytiä. En oo piiiiiiitkään aikaan päässy oikeasti tanssimalla tanssimaan ja voi että kun mä NAUTIN! Taidettiin siinä myös hauskuuttaa vähän laivan henkilökuntaakin samalla. Kommenteista, katseista ja hymyistä päätellen oltiin todella tervetullutta piristystä :D Että terkkuja vaan sinne :D




 Aamulla aamupalaa napaan ja hipihipi luennoille. Kaikista paras oli kyllä Bullin luento juurikin näistä vääristä käsityksistä ravinnon, motivaation ja trreenin suhteen.
Omaan tyyliinsä todella suorasti puhui asioista mutta niin symppis tyyppi kuitenkin.
Pieniä ahaa elämyksiä taas tuli koettua...
Miksi en syö aamulla? Nooooh kun en kerkee/en jaksa/ei tee mieli. No hemmetti. Ei kai se aika riitä jos pitää kitata pannullinen kahvia ja eihän siinä mitään enää sen jälkeen teekkään mieli (muuta ku juosta pissalla).
Miksi en juo vettä? Noo ku se on niin paljon se 3l ei sellasta kukaan voi juoda. Jos sen jakaa hereillä oleville tunneille, se tekee 1,8dl/h. Onko paljon? Kerkeenkö? Jaksanko? Niih -.-
Miksi en treenaa? Nooh ku ei mulla oo aikaa, huono keli, väsy, jne jne jne. HEMMETTI SITÄ AIKAA LÖYTYY KYLLÄ JOS TAHTOO! Montako tuntia päivässä istuu koneella/katsoo telkkua? Onko pakko lähteä salille jonnekki hornan tuuttiin? NO EI OLE! Kotona voi myös treenata. Ihan missä vaan ja koska vaan voi treenata.
KAIKKI LÄHTEE SIITÄ MOTIVAATIOSTA! Mihin sinä olet valmis. Mitä olet valmis tekemään saavuttaakseen ne tulokset mitä haluat!

Aamupalana parempaa kuulemma ei ole ku kaurapuuro. Jutta kysyi että mitäs jos se oksettaa niin että kun laitat suuhun, meinaa tulla ulos. Bullin vastaus oli : No helvetti sit vaan nielaset sen >.< Aivan ihana äijä! Just tuollasen ku sais pt:ksi niin voi pojat olis tämäkin tytteli timmissä kunnossa nopsasti.
 

Pistin elämän risaseksi ja tuhlasin uusiin plekseihin

Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisempänä. Bongasin Jutan miehensä kanssa just ennen minimessujen kiinni menoa ja uskalsin nyppästä hihasta, jutella muutaman sanan ja päästiin samaan kuvaan :) Ja voi pojat ku jänskätti :D Siis OIKEESTI! Kädet tärisi ja hyvä kun en änkyttäny. Olo oli ku pikku-tytöllä joka tapaa elämänsä suurimman idolin :D Kaikkea kanssa :D
(Luentojen jälkeen oli "virallisia" yhteiskuva/nimmari tilaisuuksia mutta minähän en sellasiin mene.)

IHAN HUIPPU REISSU! UUDELLEEN MENEN JOS JÄRJESTETÄÄN! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti