tiistai 19. toukokuuta 2015

VINEVINEVINE

Mikä ihmisillä on kun pitää AINA valittaa jostain?
On liian kylmä tai kuuma. Sataa vettä tai pitäis jo sataa kun on ollut liian kuivaa.
Arjessa asiat on nurinkurin ja kaikki ärsyttää. Töissä on inhottavaa kun pomokin sitä ja työkaverit tuota.

VOI HEMMETTI IHMISET TEHKÄÄ ASIOILLE JOTAIN! Tässä maailmassa on HYVIN harva asia mitä et voi muuttaa tai mihin et voi vaikuttaa.

Kyllä. Itsekkin syyllistyn tähän vinettämiseen ja valittamiseen aina välillä. Aika useinkin kyllä. Ja 99% kerroista se johtuu siitä että parisuhde ei toimi...No sitten tehdään asialle jotain. Ja tosiaan... tehtykin on.

Kaikista rasittavinta on se kun ihmiset vaipuu siihen itsesääliin ja heittäytyy marttyyriksi. Kun maailma on vähän potkassu päähän niin mullahan on oikeus maata sohvalla, valittaa ja vihata maailmaa seuraavat 5 vuotta. JOOPA JOO! Ketäpä tää elämä kohtelis silkkihansikkain?

Olen käyttänyt huumeita teininä, nostin itseni sieltä ylös puhtain paperein. Muut jäivät. Osa on haudassa, osa edelleen samalla tiellä. Välillä törmäillään vahingossa ja kuulumiset vaihdetaan jos heidän olonsa sallii, jos ei niin luikkivat tervehtimättä kaupassa hyllyjen taa olotilaansa häveten.

Sain 19v lapsen jonka kanssa jäin yksin aikalailla alusta saakka. Lapsesta on kasvanut maailman rakkain ja ihanin (esi)teinari joka siirtyy yläasteelle ensi syksynä.

Tapasin entisen aviomieheni. Tehtiin lapsi, ostettiin talo ja tehtiin vielä toinenkin lapsi. Liitto ei ollu helppo miehen reissuhommien ja rellestämisen takia. Tästäpä se vinevinevinevinettäminen olikin suurinta ja varmasti kavereiden olis tehny mieli läväyttää avokämmenellä poskelle ja sanoa että HERÄÄ NAINEN! No kaikki loppui siihen että sain tietää miehelläni olevan toisen naisen. Olivat ruvenneet seurustelemaan kun odotin nuorinta apinaa kahdeksannella kuulla. Nainen tiesi kyllä minusta ja raskaudesta. Mikäpäs siinä. Ex ei tiennyt kenen kanssa haluaa olla ja vedätti meitä molempia vielä kuukausia asian selviämisen jälkeen. Minä kun pidin kiinni ajatuksesta että se perhe on tärkein. Yhteinen talo, laina, lapset, avioliitto. Kyllästyin ja pakkasin lapset, koirat, tavarat ja muutin omaan kotiin. Mies sai firmansa sotkujen takia 3v linnatuomion (ehdottoman) ja talon myynti jäi minun harteilleni. Ex yritti takuta ja hangoitella vastaan kaikin keinoin ja 8kk asian kanssa painittuani saatiin kaupat vihdoin tehtyä. Asiaa hankaloitti myös huomattavasti se että itse hoidin omaa osuuttani koska minulla ei ollut mitään ongelmia viranomaisten kanssa saatika ulosoton kanssa asiakkuutta (eikä ole tänä päivänäkään)  Ex:n asioita hoisi, tai yritti hoitaa nuori tytönhupakko ulosottovirastosta joka ei ollut perillä mistään asiasta.

Kaiken tämän kruunaa 1998 alkanut syömishäiriö joka oireilee anorektisilla sekä bulimia vaiheilla. Raskausajat on menneet hyvin kun sitä oli joku muu tuolla masussa jonka vuoksi tiesi miten toimia. Synnytysten jälkeen raskauskilot ahdistivat ja sama ralli jatkui. Vuosi 2014 oli ensimmäinen kun voin sanoa että asia OIKEASTI oli hyppysissä ja homma toimi...valoa tunnelin päässä. Ehkäpä olen kohta jo terve? Vaan eipä tuosta koskaan parannu. Aina se mörkö siellä taustalla kummittelee. Nyt viime vuoden aikana kerätyt kilot ahdistavat ja yritän ensimmäistä kertaa elämässäni säännöllisillä ja terveillä elämäntavoilla saada itseäni kuntoon. Pt olis kova sana varmasti tässä kohtaa, budjetti vaan ei sitä salli.

Niin plus tämä MrTassunen... Siihen nyt sen enempää sukeltamatta.

ONKO MULLA NYT TÄMÄN KAIKEN TAKIA OIKEUS MAATA SEURAAVAT 20V PEITOISSA JA MARISTA? TÄH! Ei varmaan oikeutta, mutta voisinhan mä sen tehdä. Vaan mitä sillä kukaan saavuttais? Mitä mä saisin siitä että vaivun synkkyyteen ja masistelemaan? En yhtikäs mitään. Elämä olis tuhat kertaa kurjempaa ja lapsillakin olisi paha olla.

HYVÄT IHMISET!!!! JOS JOKU ASIA TEITÄ KETUTTAA, AHDISTAA TAI INHOTTAA....TEHKÄÄ SILLE JOTAIN!!!!! Älkää turhaan valittako ja vinettäkö. Käyttäkää sekin aika ja energia siihen että poistat sen harmituksen ja ketutuksen elämästä. SE MARISEMINEN KUN EI MITÄÄN AUTA! niinku FOR REAL!


Aamulla katsoin ulos ja tuumasin että siellähän tihuuttelee vettä... Olisin voinu ärsyyntyä ja jättää suunnittelemani treenit/koirien juoksutuksen väliin. Vaan enpäs sitä tehnyt. Heitin säähän sopivat kamppeet niskaan, nappasin juomapullon, kahvakuulan, koirat mukaan ja hyppäsin autoon. Ajettiin metsään jossa koirat sai juosta ja itse tein kahvakuulatreenin.
TADAA!!!!!!!!! Kaikilla parempi mieli ^.^ Jos olisin jäänyt valittamaan ja vinettämään kotiin....ihan takuuvarmasti olisin ollut huonolla tuulella koko päivän ja sitä mukaa apinat olis tullu huonolle tuulelle... se kun valitettavasti tarttuu.

THINK PINK!!!!!!!!!!!!!!!
Terkuin
LittleMsTassunen





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti