perjantai 24. heinäkuuta 2015

Musiikkivideo

Alkuviikko meni Ylöjärvellä musiikkivideon kuvauksissa.
Ensimmäinen tällänen projekti ikinä ja kivaa oli :D
Innolla odotan videon valmistumista.
Ei sitä ole aijemmin ymmärtänytkään kuinka suuri työ joudutaan tekemään muutaman minuutin videon tähden. Onhan se ollut selvää että työtä se vaatii mutta sen määrä ja jokaisen pienen yksityiskohdan miettiminen yllätti. Ihana seurata kun ammattilaiset tekevät sitä mistä nauttivat :)

Tosi kiva reissu!

Yövyttiin Peltomäki camping:ssä. Suosittelen! Ihanan rento fiilis, tilat oli ehjät ja siistit, henkilökunta mukavaa ja palvelu joustavaa.
Koirien kanssa matkustaessa joutuu aina vähän sumplimaan asioita ja usein suhtaudutaan hieman nyrpeästi, Peltomäessä oltiin erittäin mukavia ja tunsin oloni erittäin tervetulleeksi noiden öttiäistenkin kanssa. 

Samassa yhteydessä toimii WakeValley, eli wakeboardingia voipi myös kokeilla. Itse jätin väliin tällä kertaa ja tyydyin SUPpaamaan vain. Totesin että mun tuurilla olisin käsi paketissa jos yrittäisin ja kuvaukset olisi pilalla. Seuraavalla kerralla sitten hyppään laudalle, sen lupaan ;)

Kauaa ei laakereillaan tässä levätä vaan sunnuntaina ajelen Vaasaan muutamaksi päiväksi. Torstaina sitten nenä kohti Helsinkiä ja lehtihaastattelua. Jaix :D
Nyt kuitenkin nautin oman kodin lämmöstä  tämän viikonlopun, postikin toi sopivasti läjän uusia iiiihania kankaita ^.^

Ihanaa viikonloppua <3

ThinkPink!

LittleMsTassunen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti