tiistai 21. heinäkuuta 2015

Underground Model 2015 Finaali

Huhheijaa!!!
Nyt alkaa kisahäsellys laantua ja saa ajatuksiaan kasaan..... vähän :D

Kuva Boom Boom Kittens
Elikkäs. Päivällä käytiin edustamassa ja kuvauksissa Big Wheels tapahtumassa Pieksamäellä. Korut kisaajille tarjosi Koruharakka (Klick) joten muutama lähikuva otettiin korujen kera. Itselle valikoitui ehkä maailman mageimmat nuottikorvakorut, jotka vielä saatiin viedä kotiin. Jei! ^.^

Iltabileissä olikin sitten aika astua lavalle. Voin kertoa että koskaan ei ole jännittänyt yhtä kovasti. Bileissä taisi kävijämäärä huidella 1300 tienoilla, että porukkaa katsomossa riitti.
Hyvin kuitenkin kaikki vedettiin :D

Voittajaksi valikoitui yleisönsuosikki Lily Desire. Onnea!!! Bändin suosikki valittiin erikseen ja sen pystin kotiin vei Saara Salmi. Onnea!!!

Pätkän LittleMsTassusesta lavalla voipi käydä kurkkaamassa klikkaamalla TÄSTÄ ;)

Voin kertoa että minuutti lavalla heilumista ilman mitään suunnitelmaa on aikas hemmetin pitkä aika :D En kuitenkaan kompuroinu ja sanoissakin sekosin vain kerran :D Eli kaiken kaikkiaan aikas tyytyväinen olen. Voittoa ei tullut mutta voin kertoa että niin kliseiseltä ja kornilta kuin kuullostaakin, se että hyppäsin lavalle ja pystyin ylittämään oman jännitykseni ja pelkoni on minulle ihan MIELETTÖMÄN suuri palkinto itsessään.

Huippu reissu ja ihanat naiset <3 <3 <3

Nyt ollaankin sitten jo seuraavissa systeemeissä Ylöjärven maalaismaisemissa. Musiikkivideon kuvaukset jatkuvat tänään. Wish me luck ;)

Wake Valley - Over and Out

LittleMsTassunen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti